XVI Српски Симпозијум о Хидрогеологији са међународним учешћем

Објављено: 04.03.2022. - 00:26 | Аутор: | У категорији:

 

Поштоване колегинице и колеге,

у име организационог, научног и програмско-уређивачког одбора XVI Српског Симпозијума о Хидрогеологији са међународним учешћем, са задовољством Вас извештавамо да ће XVI ХГС 2020 бити одржан након две године одлагања услед пандемије corona вируса, у периоду од 28.09.2022. до 02.10.2022. године.

Са задовољством најављујемо да ће у оквиру Симпозијума бити одржана Свечана академија поводом јубилеја 125 година хидрогеологије у Србији.

Симпозијум ће бити одржан уживо, на Златибору, како је првобитно и планирано. Такође, све остале пропозијције и правила за одржавање Симпозијума остају иста.

Динамика писања и достављања радова је усклађена са датумом одржавања Симпозијума, уз напомену да сви радови који су прихваћени за објављивање, задржавају тај статус и права проистекла из тог статуса.

С тим у вези рокови су следећи:

Потврда да рад остаје пријављен – 15.03.2022.

Слање нових радова – 15.04.2022.

Прихватање свих радова – 15.05.2022.

Обавештавамо Вас да је е-mail адреса Симпозијума rgf16hgs@gmail.com поново активна, као и website www.16hgs.org, чије је ажурирање у току.

За сва питања у вези са одржавањем Симпозијума можете се обратити путем наведене е-mail адресе или путем контакт форме на сајту Симпозијума.

У наредним данима можете очекивати још информација у вези са организацијом Симпозијума.

Са жељом да се окупимо у добром здрављу на XVI ХГС2020, срдачно Вас поздрављамо!

Председник организационог одбора
Доц. др Ана Врањеш

Председник научног одбора
Проф. др Дејан Миленић

Председник уређивачког одбора
Проф. др Душан Поломчић