Списак чланова

На последњој годишњој Скупштини одлучено је да годишња чланарина износи:
– 1000 дин
 за запослене
– 500 дин за студенте, пензионере и незапослене

Активно чланство СГД чине чланови који су у последње 3 године барем једном платили чланарину. За активне чланове који су ове године платили чланарину израђене су нове чланске карте.
Молимо Вас ради комплетирања евиденције СГД, да благаjнику доставите лично или путем e-maila потврде о плаћеној чланарини на следеће адресе:
dejan.radivojevic(AT)rgf.bg.ac.rs или marijakukavica(AT)yahoo.com

Уколико су се Ваши подаци променили, попуњавањем и доставом информативног листа (ЧЛАНСТВО->ПРИСТУПНИЦА) моћи ћемо да актуализујемо Ваше податке.

Чланарину можете платити код благајника на годишњој Скупштини или зборовима директно благајнику, односно уплатом на жиро-рачун СГД-а (ГЕНЕРИШИТЕ ВАШУ УПЛАТНИЦУ).

Жиро рачун: 205-83595-48 Комерцијална банка, Београд. Од једном може се уплатити и 2-3 године, само треба навести за које године се уплаћује чланарина.

Молимо Вас да на уплатницама име, презиме и адресу испишете читко и да нови чланови после уплате обавезно проследе своје приступнице благајнику на једну од две горе поменуте адресе.

Чланови друштва имају право на бесплатан примерак часописа „Записници Српског геолошког друштва“ и уживају олакшице приликом организованих путовања и котизације геолошких скупова у организацији СГД.

Списак АКТИВНИХ чланова