СМЕШТАЈ

КЛИКНИ И РЕЗЕРВИШИ СМЕШТАЈ

Конгрес се одржава у хотелу Дивчибаре као и смештај учесника. Учесници могу резервисати смештај користећи формулар и сами сносе трошкове свог боравка током Конгреса.

ХОТЕЛ ДИВЧИБАРЕ

 

Хотел Дивчибаре је смештен у центру Дивчибара. Окружен боровом шумом, са балкона пружа божанствен поглед. Гости могу уживати у шетњи прелепим пределима ове ваздушне бање. Хотел Дивчибаре својим гостима пружа услуге Wellness-а у оквиру кога гости могу уживати у базену и сауни. Гостима хотела Дивчибаре на располагању је базен дужине 14м, ширине 9м, дубине до 1,6м.

Како доћи на Дивчибаре
До Дивчибара се може доћи из више праваца, добро је повезано са свим већим местима и градовима Србије. На Дивчибарама се укрштају путеви из три правца: од Мионице, од Каоне (врх Букова на путу Ваљево-Ужице) и од Пожеге. Преко ових места Дивчибаре су добро повезане са свим центрима из којих се очекује и остварује прилив гостију. Дивчибаре су удаљене од Ваљева 38 километара било да се иде путем преко Рајковића или преко Каоне. Оба пута су асфалтирана, а на путу Каона-Дивчибаре урађено је, на Великој паљби, место за одмор као видиковац. Најкраћа веза Београда са Дивчибарама је у дужини од 104 километра Ибарским путем до Жупањца, одакле се скреће преко Боговађе и Доње Топлице за Мионицу. Међутим, моторизовани туристи га избегавају због слабог квалитета дела пута од Жупањца до Мионице. Стога туристи, сем у превозу аутобусима на редовној линији, користе правац преко Диваца и Мионице у дужини од 117 километара или преко Љига и Мионице у дужини од 128 километара. Преко Ваљева, Лозница је удаљена 113 километара, а Шабац 106, док је Нови Сад удаљен 177 километара. Путем преко Пожеге и Тометиног поља, од Ужица до Дивчибара има 64 километра, а преко Косјерића и Каоне 74 км. Преко Љига и Мионице, Чачак је удаљен 120 километара, а Краљево 133.

Редован аутобуски превоз путника до Дивчибара организован је из правца Београда, Ваљева и Пожеге.