Анкета о запошљавању геолога у Европи

Објављено: 07.09.2019. - 22:49 | Аутор: | У категорији:

Поштовани чланови Друштва,
У име Европске федерације геолога (EFG) чији је наше Друштво пуноправни члан, позивамо вас да попуните анкету о запошљавању геолога у Европи.
Циљ анкете је анaлиза тржишта рада за геологе у Европи:
У којим привредним гранама раде професионални геолози? Да ли су послови које обављају у складу са њиховим образовањем? Користе ли могућности запослења у другим европским земљама? Који су изгледи за будућност?

Информације прикупљене у овој анкети ће бити од значаја за ЕФГ, национална струковна удружења геолога, и геологе – појединце, наше чланове:
– Геолози добијају бољи преглед могућности запослења у Европи, што ће им помоћи да оcмисле своје даље образовање и развојни пут
– Струковним удружњењима је омогућено да буду од веће користи својим члановима, тако што ће им помоћи да нађу послове као и у подршци програму менторства над младим стручњацима.
– Даје доказе струковним удружењима уз помоћ којих ће моћи да воде разговоре о образовној политици у области геологије са универзитетима и другим образовним институцијама у циљу побољшања образовних могућности за геологе. Више информација о ЕФГ-у и ЕурГеол наслову.

Позивамо вас да заједно, у што већем броју попунимо анкету како бисмо добили што реалнији приказ ситуације и пресек стања о тржишту и могућношћу запошљавања геолога у Србији. Анкета је на српском језику, можете је попунити анонимно или оставити контакт податке ако желите. Такође, моломо вас да приликом попуњавања анкете одаберете Српско геолошко друштво као матичну организацију, без обзира да ли сте члан друштва или не. СГД ће објавити резултате у складу са упутствима и препорукама ЕФГ-а након обраде података. Време потребно за попуњавање анкете је 5 минута.

Унапред вам се захваљујемо на попуњеној анкети!

АНКЕТА (ЛИНК)