Слање апстракта

На овој страници можете послати апстракт за учешће на 17. Конгресу геолога Србије. Апстракт се припрема искључиво у формату 3+3 (3 странице на српском и 3 странице на енглеском језику) укључујући и референце. Апстракт може садржати само један графички прилог. Апстракти се припремају према упутству. Рок за слање апстракта је 10.02.2018. године

Радови који не буду припремљени према упутству биће враћени на корекцију. Све грешке и ставови изнети у радовима су лично мишљење аутора и не одражавају став СГД-а. Сви апстракти ће бити рецензирани од стране чланова научног одбора који могу одбити рад за објављивање и/или излагање на конгресу, наложити корекцију или пребацити рад у одговарајућу сесију.


Дозвољени су само .dox .docx формати. Максимална величина фајла је 5 MB. Молимо вас да сам WORD фајл пре слања именујете као N_prezime_ime_prve dve reci naslova.doc(x) где је N број теме

Mолимо вас да приликом именовања фајла не користите ћирилицу нити латиниче дијакритике (č, ć, đ, š i ž).


Required *

ВАЖНО: Након што кликнете на дугме пошаљи, биће потребно неко време да се ваш фајл учита на сервер. То може потрајати неколико минута, у зависноти од брзине ваше интернет конекције. Статус и проценат учитавања најчешће можете видети у доњем левом углу вашег интернет претраживача. Молимо вас да не напуштате страницу док не добијете потврду.

Уколико покушате да пошаљете фајл већи од 5MB доћи ће до грешке тј. до "пуцања" конекције и мораћете поново да попуните формулар и учитате фајл који је мањи од 5MB.

 

Генерални спонзор за 2017.
Генерални спонзор за 2017.
НИС а.д. Нови Сад
XVII Конгрес геолога Србије
Слање апстракта до 10.02.2018.године