Конгресна екскурзија

Током конгреса бића организована једна целодневна екскурзија 19.05.2018. Доплата за екскурзију износи 3600 динара. За детаљан програм екскурзије и пријављивање, притисните "опширније". Број места је ограничен.

ekskurija mapa

Доплата за екскурзију износи 3600 динара за учеснике конгреса са плаћеном котизацијом и обухвата следеће: превоз, улазнице у Народни музеј Краљево, кафе паузе током екскурзије, комплетан ручак у ресторану "Чакмара" (чорба, роштиљ, телеће и јагњеће печење, сезонска салата, дезерт + 2 пића по избору), дегустацију вина у винској кући "Минића" са закуском.

Због ограниченог капацитета на стајним тачкама, број места је ограничен. Предност ће имати учесници конгреса који су благовремено платили котизацију и који се региструју за екскурзију уз благовремену уплату износа од 3600 динара на жиро рачун друштва са позивом на број 1905 (пример уплатнице биће послат на е-адресу након регистрације).

Организациони одбор задржава право делимичне измене путање и стајних тачака након пролећног рекогносцирања путање, као и право на отказивање екскурзије услед недовољног броја пријављених или у случају елементарних непогода. У случају отиказивања екскурзије, свим учесницима који су платили надокнаду биће рефундиран новац у целости. Уколико уплата за екскурзију буде извршена након попуне капацитета, учеснику ће бити рефундиран новац у целости.

ПРИЈАВE ЗА ЕКСКУРЗИЈУ БИЋЕ ОМОГУЋЕНЕ ДО ПОПУНЕ КАПАЦИТЕТА!

Генерални спонзор за 2018.
Генерални спонзор за 2018.
17.КГС ИНФОРМАЦИЈЕ