Конгресна екскурзија

Током конгреса бића организована једна целодневна екскурзија 19.05.2018. Доплата за екскурзију износи 3600 динара. За детаљан програм екскурзије и пријављивање, притисните "опширније". Број места је ограничен.

ekskurija mapa

Доплата за екскурзију износи 3600 динара за учеснике конгреса са плаћеном котизацијом и обухвата следеће: превоз, улазнице у Народни музеј Краљево, кафе паузе током екскурзије, комплетан ручак у ресторану "Чакмара" (чорба, роштиљ, телеће и јагњеће печење, сезонска салата, дезерт + 2 пића по избору), дегустацију вина у винској кући "Минића" са закуском.

Због ограниченог капацитета на стајним тачкама, број места је ограничен. Предност ће имати учесници конгреса који су благовремено платили котизацију и који се региструју за екскурзију уз благовремену уплату износа од 3600 динара на жиро рачун друштва са позивом на број 1905 (пример уплатнице биће послат на е-адресу након регистрације).

Организациони одбор задржава право делимичне измене путање и стајних тачака након пролећног рекогносцирања путање, као и право на отказивање екскурзије услед недовољног броја пријављених или у случају елементарних непогода. У случају отиказивања екскурзије, свим учесницима који су платили надокнаду биће рефундиран новац у целости. Уколико уплата за екскурзију буде извршена након попуне капацитета, учеснику ће бити рефундиран новац у целости.

ПРИЈАВE ЗА ЕКСКУРЗИЈУ БИЋЕ ОМОГУЋЕНЕ ДО ПОПУНЕ КАПАЦИТЕТА!

Пријава за екскурзију

Молимо вас да попуните сва поља како бисте се успешно пријавили за планирану целодневну екскурзију на 17. Конгресу геолога Србије. Након регистрације, добићете мејл са потврдом о регистрацији и упутством за уплату екскурзије. Пријаве ће бити отвoрене до попуњавања капацитета. Молимо вас да проверите ваш фолдер са нежељеном поштом (spam, junk, clutter, other).

Резервација је потврђена тек након регистроване уплаћене накнаде на рачун Друштва према упутствима!

Тренутно потврђене резервације (до попуне капацитета): 58%

Обавезно *

* уколико учесник није у радном односу у ово поље унети одговарајући статус (незапослен, студент, пензионер)