Српско геолошко Друштво заједно са
Универзитетом у Београду, Рударско-геолошким факултетом
НИС Газпромњефт а.д. Нови Сад

ОРГАНИЗУЈЕ

XVII КОНГРЕС ГЕОЛОГА СРБИЈЕ

који ће бити одржан од 17-20. мајa 2018. године у Врњачкој Бањи


На овим страницама можете пронаћи ажуриране информације везане за предстојећи 17. Конгрес геолога Србије

Место одржавања и смештај

XVII Конгрес геолога Србије биће одржан у једној од најатрактивнијих бања Србије – Врњачкој Бањи. Конференцијске активности и смештај учесника биће организован у хотелу „Бреза“ који се налази на бањској променади.

Опширније...

Котизације

Котизације су дефинисане за различите категорије учесника на конгресу. Попусти на котизацију се могу остварити на основу раних пријава и уплата до 01.03.2018. године, као и за чланове који су редовно уплаћивали чланарину од претходног конгреса.

Опширније...

Теме конгреса и апстракти

На овим страницама можете пронаћи информације о темама предстојећег Конгреса и можете преузети упутство и шаблон за припрему апстракта.

Опширније...

Одбори конгреса

Одборе XVII Конгреса геолога чине организациони, научни и почасни одбори чији састав можете погледати кликом на дугме опширније. Спискови одбора ће бити благовремено допуњавани и доступни на овој страници.

Опширније...

Програм конгреса

На овој страници се могу пронаћи информације о прелиминарном програму Конгреса.

Опширније...

Конгресна екскурзија

Током конгреса бића организована једна целодневна екскурзија 19.05.2018. Доплата за екскурзију износи 3600 динара. За детаљан програм екскурзије и пријављивање, притисните "опширније". Број места је ограничен.

Опширније...

Регистрација за конгрес

registration


ВАЖНИ ДАТУМИ:


Пријаве (назив саопштења, вид презентације и заинтересованост за екскурзију) – 20.12.2017.

Рок за проширене апстракте је ПРОДУЖЕН – 20.02.2018.
Обавештење о прихватању апстракта – 20.03.2018.
Друго саопштење са детаљним програмом – 20.04.2018.


 НАПОМЕНА: уколико вам је корпорацијски онемогућен приступ Google Doc форми за регистрацију (нпр. ако сте запослени у НИС а.д.), молимо вас да покушате регистрацију са персоналног (кућног) рачунара или са било ког другог рачунара који није у компанији. За све евентуалне проблеме приликом регистрације, молимо вас контактирајте нас мејлом на office(at)sgd.rs

Слање апстракта

Поштовани делегати, рок за слање апстракта је истекао 20.02.2018.

Списак примљених апстракта путем форме можете погледати на следећем ЛИНКУ.

Сва имена и презимена, као и наслови саопштења, су у формату у ком  су унети од стране кореспондинг аутора, док је соритирање извршено на основу сесије.

Уколико приметите да ваш апстракт недостаје на списку, молимо вас да га пошаљете на мејл office(at)sgd.rs или на info(at)sgd.rs најкасније до среде 07.марта 2018. године.

Уколико су аутори слали више верзија истог апстракта, за коначну је прихваћена само она верзија која је последња послата путем форме.

Моле се сви пријављени аутори, да до наведеног рока провере да ли се њихова саопштења налазе на списку и да нас контактирају само уколико њихов рад недостаје на списку.

Генерални спонзор за 2017.
Генерални спонзор за 2017.
НИС а.д. Нови Сад
XVII Конгрес геолога Србије
У току - рецензирање пристиглих апстракта