Бугарска национална конференција са међународним учешћем “GEOSCIENCES 2017”

Бугарско геолошко друштво (БГД) најављује националну конференцију са међународним учешћем "ГЕОНАУКЕ 2017" у организацији са Факултетом за геологију и географију Универзитета "Св. Климент Охридски" из Софије, и под покровитељством Научно - техничког савеза рударства, геологије и металургије и Националног музеја "Земља и човек". 

Конференција ће се одржати 7 и 8. децембра 2017. године у аули Универзитета "Св. Климент Охридски" у Софији. Конференција је посвећена 125. годишњици рођења академика Страшимира Димитрова (1892–1960) и 110. годишњици академика Екима Бончева (1907-1992).Организациони одбор "ГЕОНАУКЕ 2017" вас са задовољством позива да учествујете у раду конференције.

Научна конференција "ГЕОНАУКЕ 2017" је призната као најзначајнији годишњи догађај у Бугарској у области геологије. Традиционално, програм конференције покрива широк спектар савремених тема и проблема од значаја за геолошке науке. Конференција пружа неограничене могућности за презентацију свих институција које се баве геологијом (факултети, институти, лабораторије, компаније за геолошка истраживања ... )

Научна саопштења која буду прихваћена за презентовање на конференцији биће публикована у Зборнику "Геонаука 2017", док ће аутори који буду желели да публикују цео рад имати могућност објављивања у "Записницима Бугарског геолошког друштва". Организациони одбор нарочито подстиче учешће младих колега и постдипломаца. Најбоље презентације младих колега биће награђане. Детаљније информације о конференцији се налазе у првом позиву.

Сви публиковани радови на конференцији биће индексирани у цитатној бази Academic Search Complete - EBSCO Fulltext као “Proceedings of the Bulgarian Geological Society”


ПОПУСТ НА ИЗНОС КОТИЗАЦИЈЕ ЗА АКТИВНЕ ЧЛАНОВЕ СГД-а


На основу потписаног споразума о сарадњи са Бугарским геолошким друштвом, сви чланови СГД-а који су платили (или плате) чланарину за 2017. гoдину и пријаве се учешће на предстојећој конференцији ГЕОНАУКИ 2017 у Софији, стичу право да плате котизацију под истим условима као чланови Бугарског геолошког друштва (15 евра за пријаве до 21.10.2017 или 22.5 евра за пријаве након 21.10.2017 године), уместо 50 евра колико је предвиђена котизација за учеснике из иностранства.
Подсећамо чланове, да је управа СГД-а у претходном мандату потписала споразуме о сарадњи са Бугарским, Румунским и Мађарским геолошким друштвима.
На страници списак чланова можете проверити да ли сте регулисали чланарину за текућу годину. За евентуалне грешке на списку, молимо вас да нас контактирате мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Први позив

pdf iconCir

 

Генерални спонзор за 2018.
Генерални спонзор за 2018.
17.КГС ИНФОРМАЦИЈЕ