XXI међународни конгрес КБГА - 2018

XXI Међународни Конгрес Карпато-Балканске Геолошке Асоцијације (КБГА) биће одржан у Салзбургу, Аустрија у периоду од 10-13 Септембра, 2018.
Српско геолошко друштво је члан ове асоцијације од њеног оснивања 1922. године. Српски национални комитете КБГА који ради у оквиру СГД, заступа интересе Друштва у овој асоцијацији и учествује у креирају свих активности асоцијације. Председник нашег националног комитета је члан Савета КБГА.Тренутно је могуће само предлагање сесија, док ће остале информације бити благовремено објављиване на сајту конгреса. 

XXII CBGA

У припреми овог XXI Конгреса, наш Комитет је већ имао одређене предлоге у смислу рада учесника по посебним темама (посебна тема: геоедукација, геоконзервација, геотуризам, и слично).

Позив за предлагање сесија можете преузети на крају текста. Напомињемо да је Србија један од оснивача асоцијације, те апелујемо на све заинтересоване колеге да прате информације на званичном сајту конгреса и да се благовремено пријаве за предстојећи конгрес.

Актуелно: 

Позив за предлагање сесија у оквиру појединих конгресних тема је продужен до 30.11.2017.

Више детаља о овом скупу можете наћи на следећој адреси  http://cbga.sbg.ac.at

Важна напомена: Предлагање тема ће се вршити искључиво преко националне комисије КБГА, те се заинтересовани предлагачи моле да уколико имају предлог - исти упуте на мејл друштва Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. који ће потом бити прослеђен члановима националног комитета на разматрање.h


pdf iconCir

 

Генерални спонзор за 2018.
Генерални спонзор за 2018.
17.КГС ИНФОРМАЦИЈЕ